Sports Bra

20130513-135439.jpg

Salam dear… Hehehe… Jgn terkejut plak tgk tajuk tu sbb sy nak berkongsi ilmu/maklumat dgn pembaca2 sekalian. Sy baru je bbrp bulan mengenali “sports bra”. Walaupun boleh dikatakan agak lewat mengenalinya tp sy tetap bersyukur krn sekurang2 nya sy kenal jua akhirnya. Bak kata orang putih “better late than never”… Skrg sy ada a few sports bra dlm almari. Bukan nak membazir tp bila da pakai sekali memang sgt selesa lbh2 lg sy suka outdoor. Sy ada jg menyarankan kpd kawan2 sy yg suka outdoor supaya pakai benda ni. Alhamdulillah respond baik. Kelebihan pakai sports bra ni ialah dapat mengurangkan pergerakan breast terutama yg berdada besar. So kalo ada aktiviti melompat tu Insyaallah kurang lah pergerakannya. Jenama yg sy suka pakai ialah Reebok. Ada juga brand lain seperti Puma & Ogival. Tp paling best jenama Reebok. Tak dinafikan harga sports bra ni agak mahal. Sehelai shj berharga RM110.00. Nak jimat kenalah tunggu time sale di World of Sports or Al-Ehsan. Memang murah 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s